Skip to content

Campagne Marketeer

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandMarketing

Functieomschrijving

Als Campagne Marketeer bij ActievandeDag ben jij dé kracht achter te gekke lokale campagnes die consumenten overtuigen van de waanzinnige lokale deals die ze bij ons dealplatform, actievandedag.nl, kunnen scoren. We breiden gestaag uit en veroveren regio voor regio heel Nederland. We leren van elke marketingactie die we inzetten en nemen deze learnings mee bij de lancering van nieuwe regio's. Als marketeer bij ActievandeDag krijg je de kans om onze lokale content te laten schitteren!


Ben jij de Campagne Marketeer die de lokale markt kan veroveren en ben je nieuwsgierig naar deze functie? Lees dan snel verder!Ooit was de kassa bij de ingang de enige plek waar je een toegangskaartje voor een pretpark, dierentuin of evenement kocht. Talpa eCommerce heeft hier met haar unieke veilingsmechanisme en haar dealmodel verandering in gebracht en is uitgegroeid tot één van de grootste  data-driven e-commercespeler binnen Nederland en België in de travel & leisure branche.


Waar kom je terecht en wat zijn jouw werkzaamheden

Wij zijn een datagedreven e-commercespeler in de vrijetijds-, retail- en reissector. Met VakantieVeilingen en ActievandeDag maken we online shoppen leuker en spannender. En met VavaBid in België en GoWinIt in Duitsland zijn we ook internationaal actief. Met onze platformen en ons grote bereik bieden wij onze partners een uniek en effectief (extra) verkoopkanaal om met hun aanbod verschillende consumentendoelgroepen te bereiken.

Je maakt deel uit van ons bruisende marketing team, een stel enthousiaste en energieke mensen die er elke dag vol enthousiasme tegenaan gaan. Hoewel we behoorlijk ambitieus zijn, heerst er in onze organisatie een gezellige, informele en respectvolle sfeer. We nemen de tijd voor elkaar en staan altijd open voor elkaars ideeën, die uiteraard vrijwel altijd briljant zijn 😉. Dus, heb je een mening, een geweldige suggestie of spot je juist een uitdaging? Laat van je horen en neem het initiatief!


In jouw rol krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en pak je met overtuiging het eigenaarschap van onze lokale campagnestrategie: vanaf het allereerste idee tot implementatie en evaluatie van de campagnes. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor het succes van de campagnes, maar je bent ook degene die de betrokken (lokale) functies bij elkaar brengt, zoals verschillende diciplines  binnen marketing, sales, category en data. Samen met hen zorg je ervoor dat de lokale uitrol van campagnes vlekkeloos verloopt.

Om goed in contact te blijven met de regio's onderhoud je regelmatig contact met onze lokale partners om samenwerkingen op te zetten. Door je te verdiepen in wat er speelt in de regio, creëer je de perfecte lokale marketingaanpak en stel je specifieke campagnedoelstellingen op, of het nu gaat om lead generation, brand awareness, of het genereren van websiteverkeer. Kortom, een rol met pit en volop ruimte voor jouw creativiteit en initiatief!


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Jij bent dé marketing go-to persoon om ActievandeDag lokaal in de schijnwerpers te zetten, of we het nu hebben over onze trouwe fans of degenen die ons nog moeten ontdekken. Vanaf het allereerste vonkje van een idee tot het opstellen van glasheldere campagne KPI's, en van het monitoren van de campagnes tot het bijsturen en uiteindelijk evalueren daarvan - jij bent de regisseur van dit hele spektakel.
 • Naast het opstellen van heldere briefingdocumenten en het beheren van campagnebudgetten zet jij je creativiteit volop in; denk aan te gekke shows met lokale media, opvallende PR-stunts en online winacties die bol staan van de lokale influencer magic!
 • Jij mixt conceptueel denken met een vleugje analyse en een flinke dosis creatieve vibes. Het eindresultaat? Knallende campagnes die de verwachtingen overtreffen! En dat alles in onze ambitieuze en razendsnel veranderende organisatie.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een prachtige uitdaging om onze e-commerce business verder te laten groeien;
 • Natuurlijk word je maandelijks beloond met een goed salaris;
 • Bonusregeling;
 • Vergoeding van woon-werkverkeer. Bijvoorbeeld met de NS-businesscard waarmee je ook privé kunt reizen;
 • Pensioenregeling en een uitgebreide aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheidsrisico’s;
 • Een veelzijdige, afwisselende functie met enthousiaste collega's, in een leuke veranderingsgerichte organisatie. 
 • 24 vakantiedagen (met de mogelijkheid er 5 bij te kopen) per jaar;
 • We hebben een hybride werkbeleid;
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere via de Talpa Network Academy en learning on the job;
 • Gezellige borrels en andere activiteiten in onze eigen bar op de 7e verdieping. Die zijn trouwens geheel vrijblijvend. Ben je erbij? Leuk! Liever niet? Geen punt, we waarderen ieders keuze;
 • Gratis deelname aan de Talpa eCommerce Health Club (Op dit moment op maandag Bootcamp en op donderdag Boksen).

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal hbo-niveau;
 • Minimaal vier jaar ervaring in een vergelijkbare Marketing functie, bij voorkeur in e-commerce;
 • Ruime ervaring met projectmanagement en werken in diverse teams;
 • Bij voorkeur ervaring met online marketing.


Is dit een uitdaging waar je enthousiast van wordt? We ontvangen graag je cv en een korte motivatie!


Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Campagne Marketeer ActievandeDag? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop ‘solliciteer nu’ jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team!

Please note: for this position we can only consider candidates who live in the Netherlands and speak the Dutch language.


Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie: check onze company website www.emesa.nl of onze labels www.vakantieveilingen.nl, www.vakantieveilingen.be, www.vavabid.be, www.actievandedag.nl, www.actievandedag.be, www.gowinit.de en www.slajeslag.nl.

of