Skip to content

Accountmanager Buitendienst regio Leiden-Bollenstreek

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Sales & Buying

Functieomschrijving

Ben jij een ondernemende en ervaren sales professional? Zie jij commerciële kansen vaak als eerste en heb je de absolute wil om de deal te closen en krijg je energie van ‘koude’ acquisitie? En ben je gewend zelf-startend en zelfstandig te acteren? Dan is de rol van Accountmanager Buitendienst bij Talpa eCommerce jou op het lijf geschreven. Hier run je ‘je eigen winkel', heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en realiseer je in jouw regio nieuwe lokale partnerships voor ons direct deal platform ActievandeDag.


Herken jij jezelf hierin en ben je nieuwsgierig naar deze functie? Lees dan snel verder!


Ooit was de kassa bij de ingang de enige plek waar je een toegangskaartje voor een pretpark, dierentuin of evenement kocht. Talpa eCommerce heeft hier met haar unieke veilingsmechanisme en haar dealmodel verandering in gebracht en is uitgegroeid tot één van de grootste internationale data-driven e-commercespeler binnen Nederland en België in de travel & leisure branche.

Local Sales

Stevige lokale partnerships binnen de categorieën als Restaurants en Beauty & Wellness en later ook andere leisure categorieën. Die realiseer jij binnen ons Local Sales team door met lokale partners aantrekkelijke deals op te zetten voor onze klanten, op ons label ActievandeDag. Denk aan mooie kortingen op diners en beautybehandelingen, bij onze klanten om de hoek. Deals waar zowel onze klanten als onze partners gelukkig van worden!


Je hebt of vergaart kennis over de lokale markt en weet je precies wat er in jouw regio speelt. Om echt te ervaren hoe de lokale markt in elkaar steekt ben je vaak ‘buiten de deur’ en ben je regelmatig in jouw regio te vinden. Met jouw gunfactor kom je gemakkelijk binnen bij potentiële lokale partners en met jouw overtuigingskracht weet je zonder problemen de deal te sluiten. Een eerste eventuele ‘nee’ is voor jou geen teleurstelling maar juist een uitdaging om er een ‘ja’ van te maken.


Aan de hand van door jou te maken leadlijsten neem je contact op met potentiële lokale partners en benader je prospects actief, zowel telefonisch als door ze te bezoeken. Kortom, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de sales in jouw regio: van het maken van de bezoekafspraak, sluiten van een deal tot de opvolging daarvan.


De afdeling Local Sales groeit snel en bestaat naast jou momenteel uit acht enthousiaste collega’s. Het is onze ambitie om het aantal regio’s en het team snel uit te breiden. Kenmerkend voor de werksfeer? De lijnen zijn kort en iedereen is makkelijk benaderbaar; ook leden van de directie. Er is veel ruimte voor humor, we helpen elkaar graag én we dagen elkaar uit.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Je weet wat er speelt binnen jouw regio: van ontwikkelingen bij horecazaken en wellnesscentra tot beautysalons, bowlingcentra etc. onder meer door de steden en regio's te bezoeken en via social-mediakanalen. Zo vul je de leadlijst steeds aan met interessante nieuwe prospects die je vervolgens proactief benadert met passende voorstellen;
 • Aan de hand van leadlijsten benader je nieuwe lokale partners binnen jouw regio en weet hen te overtuigen van de voordelen die samenwerking met ons en ons label ActievandeDag voor hen met zich meebrengt. Dit doe je zowel telefonisch als door het bezoeken van prospects.;
 • Je zorgt altijd voor een helder contract waarin de afspraken duidelijk zijn vastgelegd;
 • Je kent de kansen die de bestaande kanalen van Talpa eCommerce bieden om consumenten te bereiken. Deze zet je om naar ‘offers they can’t refuse’ richting onze potentiële partners.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een prachtige uitdaging om onze e-commerce business verder te laten groeien;
 • Natuurlijk word je maandelijks beloond met een goed salaris;
 • Bonusregeling;
 • Een leaseauto, waar je ook privé mee mag rijden;
 • Pensioenregeling en een uitgebreide aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheidsrisico’s;
 • Een veelzijdige, afwisselende functie met enthousiaste collega's, in een leuke veranderingsgerichte organisatie;
 • 24 vakantiedagen (met de mogelijkheid er 5 bij te kopen) per jaar;
 • We hebben een hybride werkbeleid;
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere via de Talpa Network Academy en learning on the job;
 • Gezellige borrels en andere activiteiten in onze eigen bar op de 7e verdieping. Die zijn trouwens geheel vrijblijvend. Ben je erbij? Leuk! Liever niet? Geen punt, we waarderen ieders keuze;
 • Gratis deelname aan de Talpa eCommerce Health Club (Op dit moment op maandag Bootcamp en op donderdag Boksen).

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Met jouw zelfredzame en ondernemende houding ben je belangrijk voor ons team. Je handelt liever proactief dan reactief en ziet dan ook vaak als eerste potentiële kansen. Met je commerciële inslag, aanstekelijk enthousiasme en gunfactor kom je tot mooie afspraken met partners. Voor jou is ‘nee’ niet het einde van een gesprek, maar pas het begin. Jouw wil om deals te scoren maakt je soms wat ongeduldig, maar dat is prima! Bovendien sta je altijd klaar voor je collega’s en draag je graag bij aan het succes van de gehele afdeling. Verder heb je:


 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • 2 tot 5 jaar aantoonbare ervaring met ‘koude’ acquisitie, bijvoorbeeld in een outbound/outdoor omgeving;
 • Je krijgt energie van het scoren van deals en realiseren van new business;
 • Ervaring met e-commerce en het benutten van lokale kansen is een pré;
 • Woonachtig in de regio Leiden-Bollenstreek of een relevant netwerk in de regio Leiden-Bollenstreek


Is dit een uitdaging waar je enthousiast van wordt? We ontvangen graag je cv en een korte motivatie!


Word Accountmanager Buitendienst regio Leiden-Bollenstreek!

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Accountmanager Buitendienst regio Leiden-Bollenstreek? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop ‘solliciteer nu’ jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team!

Please note: for this position we can only consider candidates who live in the Netherlands and speak the Dutch language.


Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of