Skip to content

Accountmanager Buitendienst regio Amersfoort

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandSales & Buying

Functieomschrijving

Ben jij een ondernemende en ervaren sales professional? Zie jij commerciële kansen vaak als eerste en heb je de absolute wil om de deal te closen en krijg je energie van ‘koude’ acquisitie? En ben je gewend zelf-startend en zelfstandig te acteren? Dan is de rol van Accountmanager Buitendienst bij Talpa eCommerce jou op het lijf geschreven. Hier run je ‘je eigen winkel', heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en realiseer je in regio Amersfoort nieuwe lokale partnerships voor bekende labels als VakantieVeilingen en ActievandeDag.


Herken jij jezelf hierin en ben je nieuwsgierig naar deze functie? Lees dan snel verder!Ooit was de kassa bij de ingang de enige plek waar je een toegangskaartje voor een pretpark, dierentuin of evenement kocht. Talpa eCommerce heeft hier met haar unieke veilingsmechanisme verandering ingebracht en is uitgegroeid tot de grootste internationale data-driven e-commercespeler binnen Nederland en België.

Waar kom je terecht en wat zijn jouw werkzaamheden

Stevige lokale partnerships binnen de categorieën als Restaurants en Beauty & Wellness en later ook andere leisure categorieën. Die realiseer jij door te bouwen aan ons nieuwe concept Going Local, waarin we met lokale partners aantrekkelijke deals opzetten voor onze klanten. Denk aan mooie kortingen op diners en beautybehandelingen, bij onze klanten om de hoek. Deals waar zowel onze klanten als onze partners gelukkig van worden!


Je hebt of vergaart kennis over de lokale markt in regio Amersfoort en weet je precies wat daar speelt. Om echt te ervaren hoe de lokale markt in elkaar steekt ben je vaak ‘buiten de deur’ en ben je regelmating in regio Amersfoort te vinden. Met jouw gunfactor kom je gemakkelijk binnen bij potentiële lokale partners en met jouw overtuigingskracht weet je zonder problemen de deal te sluiten. Een eerste eventuele ‘nee’ is voor jou geen teleurstelling maar juist een uitdaging om er een ‘ja’ van te maken.


Op basis van jouw commerciële ervaring en enthousiasme pak je een voortrekkersrol binnen dit nieuwe en enthousiaste salesteam. Aan de hand van door jou te maken leadlijsten neem je contact op met potentiële lokale partners. Je benadert prospects actief, zowel telefonisch als door ze te bezoeken. Kortom, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de sales in jouw regio: van het maken van de bezoekafspraak, sluiten van een deal tot de opvolging daarvan.


De afdeling Local Sales is in opbouw en zal in de opstartfase naast jou bestaan uit acht collega accountmanagers Buitendienst en een Manager. We hebben de ambitie om in toekomst verder te groeien. Kenmerkend voor de werksfeer? De lijnen zijn kort en iedereen is makkelijk benaderbaar; ook leden van de directie. Er is veel ruimte voor humor, we helpen elkaar graag én we dagen elkaar uit.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Je weet wat er speelt binnen jouw regio: van ontwikkelingen bij horecazaken en wellnesscentra tot beautysalons, bowlingcentra etc. onder meer door de steden en regio's te bezoeken en via social-mediakanalen. Zo vul je de leadlijst steeds aan met interessante nieuwe prospects die je vervolgens proactief benadert met passende voorstellen;
 • Aan de hand van leadlijsten benader je nieuwe lokale partners en weet hen te overtuigen van de voordelen die samenwerking met ons en onze merken voor hen met zich meebrengt . Dit doe je zowel telefonisch als door het bezoeken van prospects. Onze partners zitten verspreid over het land, je stapt graag in je leaseauto om de deal te sluiten;
 • Je zorgt altijd voor een helder contract waarin de afspraken duidelijk zijn vastgelegd;
 • Je kent de kansen die de bestaande kanalen van Talpa eCommerce bieden om consumenten te bereiken. Deze zet je om naar ‘offers they can’t refuse’ richting onze potentiële partners.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een prachtige uitdaging om onze E-commerce business verder te laten groeien;
 • Natuurlijk word je maandelijks beloond met een goed salaris;
 • Een leaseauto, waar je ook privé mee mag rijden;
 • Een goede bonusregeling;
 • Een veelzijdige, afwisselende functie met jonge en enthousiaste collega's, in een leuke veranderingsgerichte organisatie;
 • Pensioenregeling en een uitgebreide aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheidsrisico’s;
 • 24 vakantiedagen (met de mogelijkheid er 5 bij te kopen);
 • We hebben een hybride werkbeleid. Natuurlijk krijg je van ons de voorzieningen die je nodig hebt om thuis je werk te kunnen doen. Denk aan een arbo-verantwoord bureau en een tweede scherm;
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere via de Talpa Academy en individuele trainingen;
 • Gezellige borrels en andere activiteiten in onze eigen bar op de 7e verdieping. Die zijn trouwens geheel vrijblijvend. Ben je erbij? Leuk! Liever niet? Geen punt, we waarderen ieders keuze;
 • Gratis deelname aan de Talpa eCommerce Health Club.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Met jouw zelfredzame en ondernemende houding ben je belangrijk voor ons team. Je handelt liever proactief dan reactief en ziet dan ook vaak als eerste potentiële kansen. Met je commerciële inslag, aanstekelijk enthousiasme en gunfactor kom je tot mooie afspraken met partners. Voor jou is ‘nee’ niet het einde van een gesprek, maar pas het begin. Jouw wil om deals te scoren maakt je soms wat ongeduldig, maar dat is prima! Bovendien sta je altijd klaar voor je collega’s en draag je graag bij aan het succes van de gehele afdeling. Verder heb je:


 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • 2 tot 5 jaar aantoonbare ervaring met ‘koude’ acquisitie, bijvoorbeeld in een outbound/outdoor omgeving;
 • Je krijgt energie van het scoren van deals en realiseren van new business;
 • Ervaring met e-commerce en het benutten van lokale kansen is een pré;
 • Woonachtig in de regio Amersfoort.


Is dit een uitdaging waar je enthousiast van wordt? We ontvangen graag je cv en een korte motivatie!


Word Accountmanager Buitendienst regio Amersfoort!

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Accountmanager Buitendienst regio Amersfoort? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop ‘solliciteer nu’ jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team!


Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie: check onze company website www.emesa.nl of onze labels www.vakantieveilingen.nl, www.vakantieveilingen.be, www.vavabid.be, www.actievandedag.nl, www.actievandedag.be, www.gowinit.de en www.slajeslag.nl.

of